

Ozarks International Raceway Registration: Gravois Mills, MO July 4-6, 2025

Tech: **Briefings:**  Registration Building (near main gate) FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

			Wednesday July 2nd, 2025				
Start	End	Duration	Category				
3:00pm			USAC / Ford Performance / Yokohama	Transporter Load-in			
3:00pm	6:00pm		Al Kamel North America	Track Systems Deployment			
Thursday July 3rd, 2025							
Start	End	Duration	Category				
	12:00pm		Ford Mustang Cup Competitors	Transporter Load-in			
10:00am	1:00pm		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building			
8:00am	1:00pm		Al Kamel North America	Track Systems Deployment			
1:00pm	1:45pm		Track Systems Test	Al Kamel			
10:00am	1:00pm		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building			
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck			
1:30pm	2:00pm	, <del>.</del> .	Ford Mustang Cup Team Manager Briefing	FMC Driver Lounge			
2:00pm	2:45pm	45 min	Bus Tour / Track Walk				
3:00pm	3:45pm	45 min	Rental Car Ride Around				
4:10pm	5:10pm		Ford Mustang Cup	Test Session 1			
5:10pm	6:40pm		Track Break				
6:40pm	7:40pm	60 min	Ford Mustang Cup	Test Session 2			
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck			
			Friday July 4th, 2025				
Start	End	Duration	Category				
Contact US			Ford Mustang Cup Registration	Registration Building			
	11:45am		Track Systems Test	Al Kamel			
11:30am	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck			
12:00pm	2:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge			
	12:35pm	20 min	Vintage Group	Test 1			
12:55pm	1:25pm	30 min	Ford Mustang Cup	Practice 1			
1:45pm	2:10pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 1			
2:30pm	2:55pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 1			
3:15pm	3:35pm	20 min	Vintage Group	Test 2			
3:55pm	4:25pm	30 min	Ford Mustang Cup	Practice 2			
4:25pm	5:25pm	60 min	Track Break				
5:00pm	7:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge			
	<b></b> 0	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 2			
5:25pm	5:50pm	23 111111	riastang in DE ital	0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0			
	5:50pm 6:30pm	20 min	Mustang HPDE - Int				
5:25pm				Session 2			
5:25pm 6:10pm	6:30pm	20 min 30 min	Mustang HPDE - Int	Session 2 Test 3 Practice 3			









Ozarks International Raceway Registration: Gravois Mills, MO July 4-6, 2025

Tech: **Briefings:**  Registration Building (near main gate) FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

-								
Saturday July 5th, 2025								
Start	End	Duration	Category					
Contact L	ISAC Staff		Ford Mustang Cup Registration	Registration Building				
11:30am	12:00pm		Track Systems Test	Al Kamel				
12:30pm	12:45pm	15 min	Vintage Group	Warm-up				
1:00pm	3:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge				
1:00pm	1:25pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 1				
1:30pm	2:00pm		Ford Mustang Cup Driver & TM Briefing	FMC Driver Lounge				
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck				
1:40pm	2:05pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 3				
2:20pm	2:35pm	15 min	Vintage Group	Qualifying				
2:50pm	3:05pm	15 min	Ford Mustang Cup	Miles Cup Qualifying				
3:05pm	3:35pm	30 min	Track Break					
3:35pm	4:00pm	25 min	Vintage Group	Race 1				
4:20pm	4:45pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 2				
5:05pm	5:30pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 4				
5:50pm	6:15pm	25 min	Vintage Group	Race 2				
6:25pm	6:55pm	30 min	Ride Along / GT3 Demo	Track Activity				
7:15pm	8:00pm	40min +1lap	Ford Mustang Cup	Miles Cup Race				
8:00pm	10:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge				
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Tech Closes	FMC Tech Truck				
Sunday July 6th 2025								
Start	End	Duration	Sunday July 6th, 2025					
	ISAC Staff	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building				
10:00am	10:45am		Track Systems Test	Al Kamel				

Sunday July 6th, 2025							
Start	End	Duration	Category				
Contact U	SAC Staff		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building			
10:00am	10:45am		Track Systems Test	Al Kamel			
11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck			
11:30am	11:45am	15 min	Vintage Group	Warm Up			
12:00pm	2:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge			
12:05pm	12:20pm	15 min	Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Qualifying			
12:40pm	1:05pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 3			
1:25pm	1:40pm	15 min	Vintage Group	Qualifying			
2:00pm	2:25pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 5			
2:45pm	3:30pm	40min +1lap	Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Race			
3:50pm	4:15pm	25 min	Vintage Group	Race 3			
11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck			
4:35pm	5:00pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 4			
5:20pm	5:45pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 6			
6:05pm	6:30pm	25 min	Vintage Group	Race 4			

