

Ozarks International Raceway Registration: Gravois Mills, MO July 4-6, 2025

Tech: **Briefings:**  Registration Building (near main gate) FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

			Wednesday July 2nd, 2025	
Start	End	Duration	Category	
3:00pm			USAC / Ford Performance / Yokohama	Transporter Load-in
TBD	TBD		Ford Mustang Cup Registration Opens	Regsitration Building
3:00pm	6:00pm		Al Kamel North America	Track Systems Deployment
			Thursday July 3rd, 2025	
Start	End	Duration	Category	
10:00am	12:00pm		Ford Mustang Cup Competitors	Transporter Load-in
1:00pm	5:00pm		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
8:00am	1:00pm		Al Kamel North America	Track Systems Deployment
1:00pm	1:45pm		Track Systems Test	Al Kamel
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck
1:30pm	2:00pm		Ford Mustang Cup Team Manager Briefing	FMC Driver Lounge
2:00pm	2:45pm	45 min	Bus Tour / Track Walk	
3:00pm	3:45pm	45 min	Rental Car Ride Around	
4:10pm	5:10pm	60 min	Ford Mustang Cup	Test Session 1
1:00pm	5:00pm		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building
5:10pm	6:40pm		Track Break	
6:40pm	7:40pm	60 min	Ford Mustang Cup	Test Session 2
1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck
			Friday July 4th, 2025	
Start	End	Duration	Category	
11:00am	5:00pm	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
<b>11:00am</b> 11:00am	<b>5:00pm</b> 11:45am	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test	Al Kamel
11:00am 11:00am 11:30am	5:00pm 11:45am 8:30pm	Duration	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens	Al Kamel <b>FMC Tech Truck</b>
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm		Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm	20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm	20 min <b>30 min</b>	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm	20 min <b>30 min</b> 25 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm	20 min <b>30 min</b> 25 min 25 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 4:25pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 4:25pm 11:00am	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Registration Closes	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2 Registration Building
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm 11:00am 5:00pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:5pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm 7:00pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Registration Closes FMC Hospitality Meal	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  Registration Building FMC Driver Lounge
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:55pm 4:25pm 11:00am 5:00pm 5:25pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm 7:00pm 5:50pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Brown Cup Track Break Ford Mustang Cup Registration Closes FMC Hospitality Meal Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  Registration Building FMC Driver Lounge Session 2
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:55pm 4:25pm 11:00am 5:00pm 5:25pm 6:10pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm 7:00pm 5:50pm 6:30pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  Registration Building FMC Driver Lounge Session 2 Session 2
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 3:15pm 4:25pm 11:00am 5:00pm 5:25pm 6:10pm 6:45pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm 7:00pm 6:30pm 7:15pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  Registration Building FMC Driver Lounge Session 2 Session 2 Session 2 Test 3
11:00am 11:00am 11:30am 12:00pm 12:15pm 12:55pm 1:45pm 2:30pm 3:15pm 4:25pm 4:25pm 11:00am 5:00pm 5:25pm 6:10pm	5:00pm 11:45am 8:30pm 2:00pm 12:35pm 1:25pm 2:10pm 2:55pm 3:35pm 4:25pm 5:25pm 5:00pm 7:00pm 5:50pm 6:30pm	20 min 30 min 25 min 25 min 20 min 30 min 60 min 25 min 20 min 30 min	Category Ford Mustang Cup Registration Opens Track Systems Test Ford Mustang Cup Tech Opens FMC Hospitality Meal Vintage Group Ford Mustang Cup Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Int Vintage Group Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang Cup Track Break Ford Mustang HPDE - Adv Mustang HPDE - Adv	Al Kamel FMC Tech Truck FMC Driver Lounge Test 1 Practice 1 Session 1 Session 1 Test 2 Practice 2  Registration Building FMC Driver Lounge Session 2 Session 2





Ozarks International Raceway Gravois Mills, MO July 4-6, 2025

Registration: Tech: **Briefings:** 

Registration Building (near main gate) FMC Tech Truck FMC Driver Lounge

				Saturday July 5th, 2025	
	Start	End	Duration	Category	
	11:30am	12:00pm		Track Systems Test	Al Kamel
	12:30pm	12:45pm	15 min	Vintage Group	Warm-up
	1:00pm	5:00pm		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
	1:00pm	3:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge
	1:00pm	1:25pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 1
	1:30pm	2:00pm		Ford Mustang Cup Driver & TM Briefing	FMC Driver Lounge
	1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck
	1:40pm	2:05pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 3
	2:20pm	2:35pm	15 min	Vintage Group	Qualifying
	2:50pm		15 min	Ford Mustang Cup	Miles Cup Qualifying
	3:05pm	3:35pm	30 min	Track Break	
	3:35pm	4:00pm	25 min	Vintage Group	Race 1
	4:20pm	4:45pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 2
	5:05pm	5:30pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 4
	5:50pm	6:15pm	25 min	Vintage Group	Race 2
	6:25pm	6:55pm	30 min	Ride Along / GT3 Demo	Track Activity
	7:15pm	8:00pm	40min +1lap	Ford Mustang Cup	Miles Cup Race
	8:00pm	10:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge
	1:00pm	5:00pm		Ford Mustang Cup Registration Closes	Registration Building
	1:30pm	8:30pm		Ford Mustang Tech Closes	FMC Tech Truck
	TBD			Ford Mustang Cup Reception	FMC Drivers Lounge
ı				Sunday July 6th, 2025	
•	Start	End	Duration	Category	
	10:00am	10:45am	Daracion	Track Systems Test	Al Kamel
		JSAC Staff		Ford Mustang Cup Registration Opens	Registration Building
	11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Opens	FMC Tech Truck
	11:30am	11:45am	15 min	Vintage Group	Warm Up
	12:00pm	2:00pm		FMC Hospitality Meal	FMC Driver Lounge
	12:05pm	12:20pm	15 min	Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Qualifying
	12:40pm	1:05pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 3
	1:25pm	1:40pm	15 min	Vintage Group	Qualifying
	2:00pm	2:25pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 5
	2:45pm	3:30pm		Ford Mustang Cup	Parnelli Cup Race
	3:50pm	4:15pm	25 min	Vintage Group	Race 3
	11:00am	4:00pm		Ford Mustang Cup Tech Closes	FMC Tech Truck
	4:35pm	5:00pm	25 min	Mustang HPDE - Int	Session 4
	5:20pm	5:45pm	25 min	Mustang HPDE - Adv	Session 6
	6:05pm	6:30pm	25 min	Vintage Group	Race 4
	•	•			

